Ungdomsafdelingen i TIK-Badminton er besat af et kompetent og veluddannet træner- og hjælpetrænerteam. De bidrager alle til at realisere klubbens visioner om et ambitiøst udviklingsmiljø med plads til alle slags personligheder og niveauer.

Ved ungdomstræningerne er der hovedsageligt 2 trænere, hvormed vi sikrer, at alle børn bliver mødt med opmærksomhed, glæde og ‘tro på egne evner’.
 
Fællesskabet i klubben er i højsædet, hvilket bliver opbygget i træningerne gennem sæsonen, samt ved diverse interne og eksterne arrangementer.
 
Prisstruktur:
1 ugentlig træning kr. 850,- (800,- for U9-U11 begynder og let øvede)
2 ugentlige træninger kr. 1.700,- (1.600,- for U9-U11 begynder og let øvede)
Fri træning kr. 2.300,- Ønsker man fri træning vælges 2 alm. træninger, Derudover vælger med "fri træning" som koster 600,-.
Når dette er gjort, sender man en mail til fri@tik-badminton.dk, hvor følgende oplyses:
Spillernavn, Årgang og hvilke træninger man ønsker at deltage i, så sætter vi spilleren på hold/holdene
(bemærk: den tekniske træning, kan man kun deltage i mod forudgående aftale med trænerteamet)

Træningerne i ungdomsafdelingen er grundlæggende delt op i følgende kategorier:

Hvis du er i tvivl om hvilken årgang du skal tilmelde i, så kig her:
 
 

U9-U11 Begyndere og let øvede: Disse træninger er henvendt til nye spillere, og dem som har spillet en sæson eller to. Formålet med træningerne at vise glæden ved badminton, og få de grundliggende færdigheder på plads. Der tages højde for niveau, alder og kammeratskaber på disse træninger.
 
 
U13-U15 Begyndere og let øvede: Disse træninger er henvendt til nye spillere, og dem som har spillet en sæson eller to. Formålet med træningerne er at vise glæden ved badminton, og få de grundliggende færdigheder på plads. Der tages højde for niveau, alder og kammeratskaber på disse træninger.
BEMÆRK: U9-U11 begynder og let øvede i Fløng, skal tilmelde sig her. 
 
 
U11-U13-U15 Øvede og holdspillere: Disse træninger er henvendt til de spillere, som har fået de grundlæggende færdigheder på plads, og som er enten er turneringsaktive, eller gerne vil være det i denne sæson. Her lægges vægt på de spilletekniske færdigheder. Det forventes, at spillerne på dette hold møder motiveret op til træningerne.
 


Fri træning: 
 
 Vi tager forhold for at måtte aflyse hold, såfremt der ikke er nok tilmeldinger.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle