Ungdomsafdelingen i TIK-Badminton er besat af et kompetent og veluddannet træner- og hjælpetrænerteam. De bidrager alle til at realisere klubbens visioner om et ambitiøst udviklingsmiljø med plads til alle slags personligheder og niveauer.

Ved ungdomstræningerne er der hovedsageligt 2 trænere, hvormed vi sikrer, at alle børn bliver mødt med opmærksomhed, glæde og ‘tro på egne evner’.
 
Fællesskabet i klubben er i højsædet, hvilket bliver opbygget i træningerne gennem sæsonen, samt ved diverse interne og eksterne arrangementer.
 
Prisstruktur:
Ved 1 og 2 ugentlige træninger vælges de ønskede hold og betalingen sker direkte ved tilmelding. 
Ønsker man at træne 3 eller flere gange ugentligt vælges 2 alm. træninger, derudover vælges "fri træning" som koster 500,- Når dette er gjort, sender man en mail til ungdom@tik-badminton.dk, hvor følgende oplyses: Spillernavn, Årgang og hvilke træninger man ønsker at deltage i, så sætter vi spilleren på hold/holdene (bemærk: den tekniske træning, kan man kun deltage i mod forudgående aftale med trænerteamet) 

Træningerne i ungdomsafdelingen er grundlæggende delt op i følgende kategorier:

Begyndere: Disse træninger er henvendt til nye spillere, og dem som har spillet en sæson og stadig ønsker at få trænet det grundlæggende. Formålet med træningerne at vise glæden ved badminton, og få de grundlæggende færdigheder på plads. Der tages højde for niveau, alder og kammeratskaber på disse træninger.
Vi tilbyder følgende begyndertræninger:
Tirsdage:        Begynder 6 til 10 år
Onsdage:        Begynder 10 til 15 år
Torsdage:       Begynder 6 til 10 år

Fløng:
Onsdage:   Begynder
 
 
Let øvede: Disse træninger er henvendt til spillere som har spillet en sæson eller to. Formålet med træningerne er at vise glæden ved badminton, og få de grundliggende færdigheder på plads. Der tages højde for niveau, alder og kammeratskaber på disse træninger.
Vi tilbyder følgende let øvede træninger:
Mandage:         Let øvede
Torsdage:        Let øvede
 
Fløng:
Onsdage:         Let øvede
 
Øvede og holdspillere: Disse træninger er henvendt til de spillere, som har fået de grundlæggende færdigheder på plads, og som er enten er turneringsaktive, eller gerne vil være det i denne sæson. Her lægges vægt på de spilletekniske færdigheder. Det forventes, at spillerne på dette hold møder motiveret op til træningerne.
Vi tilbyder følgende øvede træninger:
Mandage:       Øvede
Tirsdage:        Øvede
Torsdage:       Øvede
 
Ungsenior: Denne træning er for klubbens ungsenior spillere som er turneringsaktive og ønsker en gradvis indkøring til senior træningerne/holdkampe. Tilmelding til disse træninger, sker efter aftale med trænerne.
VIGTIGT: Basismodulet for disse træninger er den øvede træning om tirsdagen (Gældende for U17). Herefter vælges 1 eller 2 Ungsenior-træninger.
Vi tilbyder følgende Ungsenior træninger:
Mandage:        Ungsenior
Tirsdage:         Øvede
Onsdage:         Ungsenior 
 
Fri træning: For de spillere som ønsker at træne mere end 2 gange om ugen. Husk at dette bør kun tilmeldes efter en dialog med trænerne.

 
 
 Vi tager forhold for at måtte aflyse hold, såfremt der ikke er nok tilmeldinger.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle